Despre fermă

Descrierea detaliată și caracteristicile soiurilor de tomate de curmal

Pin
Send
Share
Send
Send


Tomato curmale combină o mulțime de calități, principalele sunt randament și calități excelente de aromă. Acesta este un tip relativ tânăr de roșii, iar semințele sunt încă rareori găsite pe piața masivă. Soiul a fost obținut cu ajutorul amatorilor pentru a crește roșiile, iar după experimente pe diverse parcele de teren, a fost înregistrat în registrul rus în 2009. În funcție de caracteristicile și descrierea de roșii este potrivit pentru cultivare, atât în ​​seră și în câmp deschis.

Descrierea soiurilor de tomate curmale

Conform descrierii, bushul de tomate are o înălțime medie de 90 cm, dar dacă este plantată într-o seră și în condiții bune, poate fi o creștere până la 140 cm, în timp ce merită legat-o astfel încât trunchiul de roșii să nu se rupă sub greutatea tomatelor care cresc pe ea.

Primele boabe se maturează după 100 de zile după germinare.

Tipul de tufiș este determinant al tulpinii. Curcuma este un tip destul de capricios de roșii, dar cu o îngrijire corespunzătoare pentru sezon, 5 kg sunt obținute dintr-un tufiș. roșii. Se recomandă plantarea la 1 m. Nu mai mult de 8 tufișuri de răsad.

Acestea sunt roșii dietetice, deoarece conțin puțini acizi diferiți, dar conținut ridicat de caroten în pasta de tomate.

Există o cantitate mare de caroten în pasta.

trăsătură

Fructe după maturare completă sunt vopsite într-o nuanță galben strălucitoare. Forma roșii este rotundă, ușor stoarsă de sus și de jos. Prin aceasta seamănă cu o curmală, și, prin urmare, a dat acest nume.

Greutatea medie a fructului, în funcție de caracteristică, atinge o marcă de jumătate de kilogram. Substanța uscată conținută în tomate în cantitate de 5%.

Dacă roșiile erau plantate cu răsaduri, apar primele lor fructe la începutul lunii iulie și mai târziu fructifică înainte de debutul de vreme rece. La timp, o rosie ruptă are un gust dulce. Boabele supra-cultivate au un gust acru.

Tomat de curmaliu - roșii generalisti, din care puteți găti:

 • Salate.
 • Conservarea.
 • Sucuri.
 • Lecho, culoarea originală.

Dacă într-un borcan pentru conservare este așezat un soi de curmaliu cu aspect roșu, pe lângă gustul său, vom obține un borcan de tomate frumos decorat pentru iarnă.

Primele fructe pot fi colectate la începutul lunii iulie.

Puncte de creștere

Vedere capricioasă a roșiilor, care expus la boli inerente acestor plante și pentru a nu produce acest lucru, merită efectuată pulverizarea preventivă cu preparate inofensive.

Cum să plantezi

Metode agrotehnice de cultivare a soiului de curmaliu:

 • Mai întâi de toate răsadurile sunt cultivateLa începutul lunii martie, semințele de roșii sunt plantate în cutii mici, umplute cu pământ slab nutritiv. Înainte de însămânțare, este necesar să se curățe bine solul cu apă caldă. Și după însămânțare semințele acoperă recoltele cu un film pentru a îmbunătăți germinarea.
 • Atunci când semințele sunt cu două plăci adevărate frunze, merită să luați și să plantați în cupe separate.
 • În procesul de creștere, răsadurile sunt hrănite, udate și slăbite de sol.
 • Înainte de a planta răsaduri în grădină stins timp de 10 zile, și numai după aceea au aterizat într-o zi tulbure într-un loc permanent. Dacă zilele sunt mereu însorite, atunci se aterizează seara.
 • După ce planta este plantată în gaură, solul este bine aruncat cu apă caldă și mulciul este așezat astfel încât umiditatea să fie ținută în pământ cât mai mult posibil.
La plantare, trebuie să urmați aceste reguli pentru a obține o recoltă excelentă de roșii.
Tomate de tomate de curmalani sunt cultivate la începutul lunii martie

Ordinea cultivării

Când se cultivă, există trăsături care nu trebuie uitate. Roșiile au nevoie de udare de două ori pe săptămână. De asemenea, curcanul este o plantă cu efect de seră care va produce mai multe culturi într-un loc închis decât în ​​teren deschis.

Mai întâi de toate, trebuie să ne amintim că este cultivată într-un singur trunchi și tot timpul în pace.

Cum este pasynkovanie

Pentru a nu dăuna bucșei este necesar să se conducă în mod corespunzător pasynkovanie. Competent - spargerea lăstarilor care cresc lateral de la focul principal. Aceste lăstari se pot forma între placa frunzelor și tija principală.

Graitorii sunt curățiți numai în vremea insorită a soarelui, deoarece îndepărtarea germenilor în vremea ploiosă poate duce la deteriorarea putredă a lăstarilor activi ai bucșei.

Cel mai important lucru în înlaturarea fiilor lui Dumnezeu este exact faptul că, lăsând un ciocan în 2 cm. după un timp în acest loc, îl puteți vedea pe noul tânăr vitreg.

Îndepărtați acești viori să fie o dată în zece zile, astfel încât tufișul să nu-și petreacă forța.

Îndepărtarea arborilor săi ar trebui efectuată o dată la fiecare 10 zile

îngrijire

Pentru o aerare mai bună, toate roșiile sunt legate, deoarece în momentul turnării și creșterii fructelor, bucățile sub greutatea fructelor de padure se pot rupe, iar cultura va muri.

adăpare

Umpleți roșiile cel puțin o dată pe săptămână, cu debutul căldurii mari și de două ori pe săptămână. Dar trebuie să ne amintim că de îndată ce fructele încep să se roșească în masă udarea se oprește.

Dacă îndepliniți această condiție, fructul va fi zahăr. Dacă, în timpul maturării fructului, plouă frecvent sau multă apă, roșiile sunt proaspete și apoase.

Când este coaptă este necesar să se reducă adăparea sau chiar să se oprească.

Top dressing

Realizați în mai multe etape:

 • În primul rând 20 de zile după aterizare răsaduri. Pansamentul de top este format din azot - 25 gr., Potasiu - 15 gr., Fosfor - 15 gr. Toate acestea sunt crescute în 10 litri. apă și udate sub fiecare bucată în cantitate de 500 de grame.
 • Realizați într-un moment în care tufișurile încep să înflorească. Această alimentare include bălegar, cenușă și unele buruieni. Toate acestea se insistă în avans nu mai puțin de o săptămână și se diluează înainte de udare 1/10.
Îngrășămintele trebuie aplicate numai după udare.

Este important să ne amintim că toate îngrășămintele contribuie numai după udareastfel încât să nu ardă sistemul de rădăcină al tomatei.

Boli și dăunători

Soi de mare capricios și uneori pot apărea boli inerente la tomate. Pentru a preveni acest lucru, trebuie făcută o profilaxie.

Pentru ca ciuperca să nu atingă plantațiile, merită efectuată tratamentul cu Trihopol, cumpărați-o într-o farmacie obișnuită și diluați 3 comprimate într-o găleată cu apă. Tomatele sunt tratate cu acest amestec.

De asemenea, la fixarea fructelor merită tăiat frunzele inferioare. Tăiați-le treptat, astfel încât bushul să nu fie stresat.

Chiar și un grădinar novice poate permite ca acest soi să fie plantat pe propriul teren, principala cauză aici este să adere la toate recomandările agrotehnice de cultivare și să nu priveze seara cu roșii. Deci, rezultatul din august va plăcea grădinarul cu recolta lui.

Pin
Send
Share
Send
Send