Despre fermă

Descrierea și caracteristicile celor mai bune 15 soiuri de roșii de cireșe

Pin
Send
Share
Send
Send


Acest tip de roșii este foarte mic și de aceea i sa dat numele Cherry, ceea ce înseamnă Cherry. Desigur, acestea sunt mai mari decât cireșe, dar încă mici și arata foarte frumos pe un tufiș. Luați în considerare descrierea și caracteristicile soiului, cele mai bune tipuri și ordinea de cultivare a acestei tomate.

Despre Cherry Tomato

Locul nașterii speciei este considerat America de Sud, Peru. Acum găsiți aceste roșii pe parcelele noastre private. și toate sunt nuanțe și forme diferite.

Peru - locul de nastere al cireselor de tomate

Descrierea soiului

Soiurile acestei specii pot avea o înălțime diferită de la 358 cm la 2 m. Înălțime. Stemele verzi elastice. Plăci în formă de frunze verde obișnuite. Fructele pot diferă în funcție de culoare:

 • roșu;
 • castaniu;
 • galben;
 • lamaie;
 • verde;
 • Amber.

Forma fructului este rotundă, ovală, eliptică puternic alungită.

Toată Cherry are greutate mică de fructe de padure 15-35 gr. în funcție de varietate.

Caracteristică Cherry

Cherry particularitate: chiar și cu bună grijă, aceste roșii au randamente mai mici decât cele obișnuite. Cu toate acestea, ele sunt mult mai atractive din exterior și conțin mult zahăr - 12%, ceea ce le face populare în gătit.

Acești factori sunt avantajul de a planta 5-6 tufele de cireșe în zona lor.

Top 15 soiuri

Acum, multe soiuri de cireș sunt crescute, care diferă în formă și culoare, precum și în înălțimea tufișului.

roșu

Bomboană de culoare roșie poate fi multe soiuri:

 • Pinocchio;
 • nepoata;
 • Lukosko pe fereastră;
 • Cranberries în zahăr;
 • Butoane.

Și multe alte soiuri de selecție internă și străină.

roșu

Ira

Hybrid "Ira" - pentru cultivare în câmp deschis sau în seră. Nu crăpați în conservare fructe pentru perioada de iarnă. Fructele sunt bordo ovale, fiecare tomate individual cântărește 35 de grame. maturarea are loc în 95 de zile.

Ira

Degete mici

Acesta este un hibrid mijlociu. Fructele de fructe sunt de formă ovală și alungită puternic, asemănătoare cu degetele, cu lungimea de aproximativ 6 cm. Fructele sunt roșii în culoare, greutatea este de 10-20 grame. tufișul ajunge la 1 m.

Degete mici

căpșună

Foarte remarcabilă formă de formă de "căpșuni" - care amintesc de căpșuni și culoarea corespunzătoare roșu aprins. Greutatea la tomate este de 35 de grame. Înălțimea tufișului este de aproximativ 100-130 cm.

căpșună

Cireș dulce

Suita subspeciilor este un hibrid popular pe care fructele coace destul de repede. Perioada de fructare este prelungită pentru o perioadă lungă de timp. Înălțimea tufișului cu cultivarea corespunzătoare atinge 4 m. Dimensiunea unei tomate este de 2,5-3 cm. Culoarea roșie și gustul de zahăr.

Cireș dulce

galben

Soiul este scurt, compact, fructele de culoare galben cântărind 15 gr. Această specie poate fi cultivată pe pervazuri de ferestre sau în grădini de iarnă.

galben

Dr. Green Frosted

înălțime acest tufiș cu bună grijă este de peste 2 m. Trunchiul se formează în 2-3 tulpini, fructe de 25 gr. bogate în smarald. Aveți un gust de nucșoară.

Dr. Green Frosted

Dată galbenă

Fructele de maturare cu întârziere medie este o culoare galbenă alungită. Masa unei singure roșii 20 gr. Tufișurile cresc până la nivelul de 150 cm. Tufișurile formează 2-3 tulpini.

Fenic galben

Oceanul

Aceasta este o varietate de selecție italiană. Fructele sunt rotunde, rosii, cu o greutate de 20 g. tufișurile cresc până la 150 cm. Perioada foarte lungă de fructe, roșiile pot fi colectate până la îngheț.

elf

Înălțimea bucșei este de 2 m. Forma fructului este ovală, roșie, greutatea fructului individual este de 15 gr. Carnea este suculentă și carne își păstrează bine forma în conservare. Soiul necesită o fertilizare constantă.

elf

Cherry Blossom F1

Soiul are o înălțime medie de 100 cm și strălucește devreme. Formați în trei tulpini pentru a primi o recoltă mare. Tomate cu greutate de 30 gr. culoarea roșie, forma ovală. Roșiile sunt dense și nu crăpați. Rezistent la boli.

Bloose F1

Nucșoară albă

Înălțimea unei bucșe este de 2 m. Masa fructelor 35 gr. ele sunt în formă de pară și au o culoare galben strălucitoare. Absolut rezistent la diferit boli. În zona deschisă se pot cultiva numai în regiunile sudice.

Nucșoară albă

Ametist cremă de cireș

Soiul rare, înălțimea tufișului ajunge la 180 cm. Fructele sunt cremă cu pete purpurii, forma este rotundă, carnea este dulce și densă. Are o aromă puternică. Au o durată lungă de conservare.

Ametist cremă de cireș

Margolev

Bushul este înalt până la 180 cm. Timpul de maturare a fructelor este mai devreme, ele formează un tufiș doar într-o singură tulpină. Roșiile sunt roșii și rotunde. Masa unei tomate separate este de 150g. Rezistent la boli și nu se fisură în timpul conservării.

Margolev

Struguri verzi

Fructele acestui tip de cireș seamănă cu ciuperci verzi de struguri. tufiș crește la o înălțime de 160 cm. la atingerea culorii fructelor de padure devine verde-verzuie. Masa unui fruct separat 25 gr.

Pe un singur pat poți să crești o mulțime de varietăți de cireșe și apoi să folosești fructe diferite în fructe în salate și în conserve.

Struguri verzi

Care dintre aceste soiuri sunt ascuțite

Din cele de mai sus, numai soiul galben are o creștere mică, dar există multe alte soiuri.

Soiuri subestimate:

 • bonsai;
 • Margele Rowan;
 • Buchet de aur.

Cherry Tomato Growing

Aceasta este una dintre cele mai delicioase roșii care cresc în grădinile noastre. Caracteristica sa remarcabilă este dimensiunea redusă a fructelor și a zahărului de gust.

Cum să crească răsaduri cireșe

Cheia pentru o recoltă bună Cherry - pregătirea în timp util a materialului săditor. Pentru această specie este începutul lunii martie.

Pentru a face acest lucru, amintiți-vă punctele importante de creștere a răsadurilor sănătos:

 1. Semințele sunt plantate în sol fertil și în vrac.
 2. Pentru a obține o lăstari prietenos, un recipient cu semințe plantate acoperite cu sticlă.
 3. Temperatura aerului interior ar trebui să ajungă la 27 de grade Celsius.
 4. Împreună în cazul în care există containere cu răsaduri viitoare, ar trebui să existe suficientă lumină soarelui, astfel încât germenii să crească, să nu se întindă și să devină mai subțiri.

Trebuie să avem grijă de locul potrivit și de grijă de răsadurile de tomate în creștere.

Ce substrat este necesar pentru răsaduri

Soiul pentru cultivarea tomatelor Chery ar trebui să fie nutritiv. Și nu numai în rezervorul pentru răsaduri. Terenul rezervat cultivării de roșii trebuie să fie bine fertilizat cu îngrășăminte complexe.

O opțiune simplă pentru selectarea solului pentru răsadurile de roșii Cireș - universal. Acest sol este vândut în orice centru de grădină.

Și poți face-te singur, luând totul în proporții egale:

 1. Sod teren.
 2. Teren de grădină.
 3. Turba.
 4. Nisip.

Orice ar trebui să fie dezinfectat înainte de plantarea semințelor.

Pentru a face acest lucru, se varsa o solutie de roz stralucitor de potasiu de mangan. Și puteți utiliza o altă metodă de dezinfecție - sol comprimat calcinat într-un cuptor la o temperatură de 200 grame. 20 de minute

Îngrășăminte complexe pentru tomate

Datele de aterizare

Pentru ca fructarea să aibă loc la începutul verii, merită să aveți grijă de plantarea răsadurilor. Pentru asta la sfîrșitul lunii februarie - începutul lunii martie, semințele sunt semănate în recipiente umplute cu sol fertil.

Apă și acoperită cu sticlă. Dacă plantate în sticlă, acest lucru va contribui la crearea de condiții de seră, și lăstari va fi mai prietenos.

În cazul în care să planteze

Roșiile de cireș nu pot fi plantate acolo unde este necesar. Plăcile sunt selectate cu o înălțime de până la 12 cm. După 5 zile, semințele încep să germineze și apoi se scot din adăposturi. Atunci când există două plăci reale pe materialul săditor, ei efectuează o scufundare precisă a materialului săditor pe 200 grame de cupe de unică folosință.

Deja în cupele individuale cresc până la transplant pentru reședință permanentă.

Este necesar ca tancurile, unde vor fi plantate răsadurile, să aibă găuri pentru scurgerea excesului de apă.

Transplantul de material săditor în sol deschis

Răsadurile crescute au un aspect sănătos - frunze verzi, înalte de 15-20 cm, tulpină îngroșată. Înainte de a transplanta răsadurile în teren deschis, este întărită. În acest scop, în termen de 10 zile, este obișnuit treptat să se deschidă aerul. În primul rând, este efectuat pentru câteva ore, iar apoi va fi posibil să plecați pentru noapte.

Nu se adaugă mult cenușă de lemn în găurile săpate, sunt vărsate cu apă și se plantează răsaduri de roșii. După care sunt acoperite cu pământ și sol compactat în jurul tulpinii. Dacă regiunea este deja stabilă răsaduri vreme caldă mulci iarba cosit.

Timpul optim pentru plantarea răsadurilor - o zi acoperită sau o seară. Acest lucru va da răsadurilor o șansă mai bună de a se rădăcina într-un loc nou.

Cherry Tomato Care

Reguli de bază pentru îngrijirea tufelor de roșii:

 • irigare;
 • îngrășăminte;
 • slăbire;
 • Îndepărtarea buruienilor.

Când răsadurile cresc, va trebui să formați un tufiș într-o tulpină. Pentru a face acest lucru, nou-născuții vitregi se răsucesc o dată la 7 zile. Dacă soiul de cireș este înalt, atunci va fi necesar să-l sprijiniți și, pe măsura creșterii tufișului, să-l legați de acest sprijin, astfel încât să nu se rupă sub greutatea ciorchinilor.

Iarbă de iarbă interferează cu cultivarea oricărei roșii

Atunci când plantați un soi Cherry, merită să faceți o distanță între răsadurile de 50 cm.

Protecția împotriva bolilor și dăunătorilor

Uneori este posibil să se observe astfel de boli pe tomate:

 • Tomato mozaic - cu apariția acestei boli, bushul este îndepărtat și distrus în afara grădinii;
 • Luptă târzie - pulverizate cu fungicide și, din motive de prevenire, le taie frunzele care se află lângă roșiile de coacere;
 • Crăparea fructelor - Acest lucru sugerează că tufele obțin prea multă umiditate și ar trebui să fie reduse adăparea.
Cel mai periculos dăunător de cireș - crichet. Insectul se învârte prin trunchiuri de tufișuri și strică sistemul rădăcină. Scapa de ea în momentul săpării grădinii, îndepărtându-l manual de la sol.

Este mai ușor să prevenim bolile decât să tratăm întreaga grădină cu roșii plantate.

recoltat

Recoltarea ar trebui să fie numai atunci când fructele sunt pe deplin coapte. Fructe imature de un gust destul de acru. Suprafața, fructele cad.

Diferența în metodele de creștere a Suspended și Rassadny

Metoda de răsadire a fost descrisă mai sus, acum ne vom familiariza cu cea suspendată. Pentru aceasta, Cherry trebuie să fie variată au astfel de date:

 1. O varietate cu ramificație bună și fără copii vitregi.
 2. Ramurile trebuie să fie flexibile pentru a nu rupe sub greutatea fructelor.

Semănuiți astfel de roșii imediat în vase destinate suspendării pe terase deschise. Termenul de plantare a semințelor la începutul lunii mai.

În aceste condiții roșiile vor fi crăpați înainte de apariția de vreme rece, mai târziu sunt aduse în casă și continuă să dea roade, deși nu la fel de abundent ca în vară, dar totuși vor apărea roșii.

Soiurile trebuie să fie auto-polenizate.

Nu toate tipurile de cireșe pot fi cultivate în ghivece

Cherry Tomatoes sunt un fel de tomate care merită încercat să crească în grădinile acasă. Pentru că au un aspect frumos și un conținut ridicat de zahăr în fructele lor.

Pin
Send
Share
Send
Send