Despre fermă

5 eliminatori de miez de mere

Un măr este un fruct sănătos și dietetic care necesită îndepărtarea de bază pentru prepararea unor feluri de mâncare. E nevoie de mult timp. Dar gospodinele au găsit o cale de ieșire din această situație și au folosit o serie de dispozitive pentru a elimina miezul merelor cu mâinile lor.

Cum să rapid de mere de bază?

Merele sunt folosite în orice bucătărie națională. Aceste fructe sunt incluse în cele mai diferite secțiuni ale gătitului - de la blănuri la feluri de mâncare din carne.

Trebuie remarcat faptul că aceste fructe sunt destul de greu de pregătit - ar trebui să îndepărtați cu grijă petiola, tulpina, scoateți coaja cu o spirală subțire și apoi tăiați partea centrală. Pentru a simplifica acest exercițiu consumator de timp, puteți obține dispozitive speciale pentru a elimina miezul merelor. Acestea vor ajuta la facilitarea procedurii și pregătirea rapidă a fructelor pentru masă sau pentru uscare.

Corectarea cu un stâlp de schi

Pentru pregătirea conservării mărului, trebuie să îndepărtați camera de însămânțare. Acest lucru se poate face chiar fără tăierea fructelor în bucăți, lăsându-le întregi.

Apple stick de schi de bază

Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de un stick de aluminiu de schi cu un diametru de 15 mm. Tăiați o parte a țevii de 15 cm lungime. Un capăt al țevii este tăiat cu un fișier triunghiular pentru a face șase dinți ascuțiți. Pe cealaltă parte a bățului, se introduce un dop de șampanie din polietilenă în baston și se face o gaură în capătul părții superioare, în care este introdusă o bară pentru a scoate cutia de semințe.

În timpul procesului, fructul este așezat pe placa de bucătărie, dispozitivul este așezat pe partea superioară a tijei și presat manual. Când un fruct are o suprafață neuniformă, incizați-l, ținându-l în mână.

După procesarea a 2-3 fructe cu o tijă din metal sau lemn, împingeți deșeurile din dispozitiv pentru a menține fructele întregi. Acesta este modul în care puteți elimina rapid miezul.

În plus, puteți fi interesat de următoarele articole pe tema merelor:

Tăiați miezul cu o seringă cu propriile mâini

Cel mai simplu dispozitiv pentru îndepărtarea miezului de mere poate fi făcut manual cu ajutorul unei seringi medicale. Cu aceasta, puteți curăța fructele pentru uscare și pentru conservare.

Pentru a face acest lucru, utilizați o seringă cu o capacitate de 20 ml, cu un piston, precum și un cuțit ascuțit și foarfece bune.

Pregătirea unei seringi pentru îndepărtarea miezului de mere

Luați o seringă și tăiați partea inferioară cu vârful, care pune acul. Îndepărtați tăietura cu foarfece și scoateți de pe suprafața seringii toată diviziunea dimensională a vopselei. Apoi, folosind un cuțit, tăiați cu grijă dinții mici la capătul peretelui cilindric al seringii. Acestea trebuie să fie făcute astfel încât, în timpul procesului de lucru, mișcarea să coincidă cu deplasarea în sensul acelor de ceas. Totul, dispozitivul de tăiere a unui miez este gata!

Ascuțiți o parte a seringii pentru a elimina miezul mărului

Pentru a îndepărta miezul de mere cu un astfel de dispozitiv, apăsați partea dințată a seringii pe fructul dintr-o parte, de-a lungul axei longitudinale, în jurul căreia se introduc semințele în fruct, rotind seringa în sensul acelor de ceasornic. Derulând, trebuie să aprofundați dispozitivul în fruct până la mijloc. Repetați aceeași acțiune pe cealaltă parte a fătului. După proces, miezul este scos din seringă cu un piston.

Folosind o seringă pentru a scoate miezul

Un astfel de dispozitiv, realizat manual de mijloace improvizate, este destul de eficient și convenabil de utilizat.

Pentru o îndepărtare ușoară și ușoară a cutiei de semințe, dinții sunt cel mai bine realizați cât mai mici posibil.

Utilizarea unui cuțit special

Un dispozitiv simplu dar util este un dispozitiv pentru scoaterea cutiei de semințe de mere. În esență, un pumn. Conduita într-un măr și scoasă cu cutia de semințe. Perfect pentru hrănirea copiilor și bolnavilor.

Cuțit special de bază

Un astfel de dispozitiv este ușor de inclus în fructele de orice dimensiune și, dacă este necesar, poate fi răsucite în jurul axei longitudinale. Cutia de semințe este detașată ușor și trasă împreună cu lama. După acest dispozitiv, pereții fructului rămân neted și fără zdrențe.

Cuțitul core în acțiune

Un dispozitiv pentru curățare și tăiere

Procesul de curățare și tăiere poate fi simplificat cu ajutorul unei mașini speciale. Acest dispozitiv curăță imediat fructele de pe piele, miezul și le taie în bucăți înguste. Și nu este singurul dispozitiv pentru curățarea și felierea merelor.

Mașină de curățat Apple

Un astfel de dispozitiv va ajuta să economisiți hostess timp. Pentru a scoate miezul, glisați ușor fructele pe lamele speciale, apoi derulați mânerul. Cutia de semințe va rămâne pe lama dispozitivului, iar fructele fără semințe rămân în mâini cu o gaură îngustă.

Aplicația tăietor de mere

Un astfel de dispozitiv este foarte practic. Cu aceasta, puteți împărți fructele în 8 părți egale, eliminând imediat și miezul.

Luați un măr și un dispozitiv de fixare. Aplicați tăietorul de mere la fructul de pe bord, astfel încât coada să fie în centrul tăietorului de mere și apăsați până la capăt. Se pare că miezul separat și felii identice de mere.

Folosind un tăietor special pentru măr

Acum știi toate căile de miez pentru măr. Pentru prepararea merelor, fiecare hostess selectează un dispozitiv pentru ei înșiși. Acesta poate fi un dispozitiv realizat acasă sau cumpărat în magazin. Principalul lucru este că funcția este aceeași.

Și în cele din urmă, un scurt videoclip în care se utilizează un tăietor de mere și un cuțit: