Despre fermă

Descrierea și caracteristicile soiurilor de roșii Titan

Grădinarii de grădiniță, care au posibilitatea de a aștepta și de a primi randamente bune de roșii, sunt recomandați pentru reproducerea acestei culturi. Roșia de soi Titan este excelentă pentru proprietarii de sere scăzute, mărimea tufișurilor sugerează cultivarea chiar și pe balcon. Să ne familiarizăm cu descrierea și caracteristicile sale.

Descrierea și caracteristicile soiurilor de roșii Titan

Varietate în funcție de determinantul caracteristic, shtampovan. Potrivit pentru grădinarii care nu așteaptă prima recoltă în mijlocul sezonului de vară, se consideră a fi mijlocul târziu în maturare.

Înălțimea tufelor din descriere ajunge 60 centimetri. Unii grădinari cred că cultura poate face fără jartiere, dar această opinie este greșită. Numeroase fructe, formate pe aproape fiecare ramură, pot sparge o bucată de roșii.

Greutatea fiecărei roșii variază de la 80 la 120 de grame, nuanta de culori - de la roz la rosu. Un tufiș este capabil să dea până la 5 kilograme fructe.

Greutatea fructelor din Titan - de la 80 la 120 de grame

Vegetația transportă perfect transportul, pentru o lungă perioadă de timp este capabilă să rămână într-un loc răcoros. Astfel de caracteristici fac folosirea culturii mai largi. Adesea, Titan este proiectat să implementeze.

Legumele sunt ideale pentru prepararea salatelor și a altor feluri de mâncare.

Istoria reproducerii și regiunea de creștere

Aspectul soiului este obligat crescătorilor din Caucazul de Nord, a fost înregistrat oficial în anul 2000. De atunci, a fost cultivată cu succes nu numai în sere, ci și în condiții neprotejate ale solului.

Din momentul în care răsadurile sunt plantate până la apariția fructelor coapte patru până la cinci luni. Din acest motiv, Titan este cel mai popular în sudul Federației Ruse și în țările CSI.

Punctele tari și punctele slabe

Rezultatele cultivării plantelor au ajutat la evidențierea mai multor avantaje:

 • rezistența la boli fungice;
 • creșterea scăzută a tufișurilor;
 • posibilitatea de a crește în grădină, în sere și chiar acasă;
 • mărci excelente;
 • echilibrul fructelor;
 • gust excelent;
 • posibilitate de transport lung;
 • rezistența plantelor la lipsa de umiditate.
Titan are caracteristici excelente ale produsului.

Toate acestea ajută grădinarii să aleagă Titan pentru ei înșiși. Mai ales acest soi este respectat de cei care nu au posibilitatea de a fi la cabana lor de vara tot sezonul de vara.

Este corect să menționăm că tomatele au semne negative:

 • ea slabit tolerate scăderea temperaturii;
 • în timpul creșterii, formulările de îngrășăminte trebuie aplicate foarte atent;
 • întârzierea maturării recoltare.
Din aceste motive, cultivarea acestui soi de tomate în condițiile Siberiei și Uralilor fără utilizarea de sere nu este posibilă. Recolta fie nu are timp să se coacă, fie va fi distrusă de înghețurile din mai.

Plantarea semințelor

Pentru culturile de plantare pentru material săditor cele mai potrivite Luna martie. Materialul de semințe este selectat, înmuiat într-o soluție de permanganat de potasiu pentru prevenirea diferitelor boli. Semințele plutitoare sunt îndepărtate la suprafață - nu sunt potrivite pentru plantare.

Acest lucru nu se aplică în cazul depozitării semințelor - acestea sunt prelucrate prin metode industriale.

Semințe de tomate de titan

Materialul de plantare este păstrat în soluție până la ora douăsprezece. În acest timp, pregătirea compoziției solului. Pământul este aprins în cuptor, amestecat cu nisip de râu și cenușă de lemn.

Aterizarea se poate face în cupe sau cutii separate. La finalizarea semănatului, solul este udat cu apă caldă, recipientele sunt acoperite cu folie de plastic, puse într-un loc cald. Imediat ce apar primele imagini, casetele pot fi deschise.

Udarea trebuie să se facă în mod regulat, cutiile ar trebui să fie deschise de cealaltă parte, astfel încât puieții să se poată dezvolta în mod egal. Alegerile se fac când apar primele frunze. În același timp, răsadurile pot fi hrănite compuși minerali de îngrășăminte. Încălzirea plantelor începe aproximativ cu zece zile înainte de transplant în pământ.

Transplantul de material săditor în sol deschis

Puteți face acest lucru când lăstarii vor avea o lună în urmă.

Pentru regiunile sudice ale Rusiei, acest timp cade pe mai, partea centrală a transplantului la începutul verii. Dacă aveți de gând să crească în condiții de seră - toate pot transporta răsaduri în mai.

În cazul în care solul este suficient de fertilizat și se efectuează o alimentație regulată, puteți planta răsadurile în conformitate cu schema nouă arcuri pe metru pătrat. Înainte de transplantare, solul este vărsat cu o soluție de sulfat de cupru, iar îngrășămintele minerale sunt aplicate în fiecare puț.

Înainte de a planta răsaduri de Titan în sol, solul este aruncat de sulfat de cupru

Condiții de creștere

Pe întreaga perioadă vegetativă, este necesar să se elimine constant buruienile pe paturile de grădină, să se slăbească solul, să se irige și să se adauge componente minerale. O dată pe lună este permisă utilizarea compușilor organici, dar numărul lor ar trebui să fie moderat.

Pentru a îmbunătăți randamentul, ar trebui pentru a forma un tufiș prin ciupirea pe două - trei tulpini. În timpul creșterii active, cultura trebuie să fie alimentată în mod constant cu îngrășăminte care conțin potasiu și fosfor.

Are soiuri fructifere

Pentru a îmbunătăți randamentul este recomandat să urmați sfaturile grădinarilor experimentați:

 • semințele de însămânțare trebuie să fie efectuate cu câteva luni înainte de mișcarea intenționată a materialului săditor în sol;
 • precedat de tomate trebuie dovlecei, castraveti, morcov, marar, patrunjel;
 • opțiunea optimă de aterizare - schema "de cincizeci la patruzeci de centimetri;
 • udarea începe la două săptămâni după transplant, acționând după cum este necesar;
 • jartieră în timp ce cresc, astfel încât bushul să nu se rupă.
Pentru ca tufișul să nu se rupă sub greutatea fructului, este necesar să faceți un jar

Boli și prevenirea acestora

Titan suferă susceptibilitatea la phytophthora, atunci când sunt protejate împotriva cărora este necesar să se reducă numărul de irigații, ventilați cu atenție serele pentru a reduce nivelul de umiditate a aerului.

Nu va fi un tratament inutil al plantelor "Fitosporina".

Restul respectă doar măsurile preventive. În paturile deschise, planta poate fi atacată. Colorado gândac de cartofiîmpotriva cărora se recomandă utilizarea medicamentului "Prestige".

din molii, viermele și molii vor ajuta să scape de "lepidocid". Dacă cresteți o cultură pe balcon, atunci nu vor apărea probleme cu boli și paraziți dăunători.

Din toate acestea rezultă că acest soi de roșii nu are nevoie de îngrijiri speciale. Orice grădinar novice va face față unei astfel de culturi, iar recoltele vor fi cu adevărat excelente.

Vizionați videoclipul: Descrierea TRASATURILOR FACIALE in CITIREA CHIPULUI - demonstratii si interpretari cu Suada Agachi (Ianuarie 2020).

Загрузка...