Despre fermă

Cum să crească și să utilizeze castraveți roșii (tladiant)?

Pin
Send
Share
Send
Send


Castraveții sunt o cultură de grădină megapopulară. Există castraveți mici, sunt mari. Există astfel de fructe mai devreme sau mai târziu, cu piele moale sau cu o culoare verde tare, verde sau întuneric. Dar există o altă varietate exotică a acestei legume, care nu este cunoscută de toată lumea. Este roșii de castraveți, sau dubioase. Acest soi este listat în Cartea Roșie și aparține familiei dovleac. Pentru un consumator lipsit de experiență la prima vedere este chiar dificil să se determine speciile unui astfel de miracol - fătul. E greu de spus dacă e un fruct sau o legume.

Descrierea castravetei roșii

Un astfel de miracol de creștere pe viță de vie crește, numele fructului sa datorat culorii roșii saturate.
Pe teritoriul țării noastre, această legumă provenea din Asia de Sud-Est. Patria unei asemenea plante este Japonia.

Chiar înainte ca fructul să vină la noi, el a reușit să câștige dragoste și apreciere în Europa și America, unde cultura este adesea folosită nu numai ca o mâncare gustoasă, ci și pentru scopuri decorative, deoarece planta nu este numai gustoasă și sănătoasă, ci și foarte frumos.

Cultura este o planta perena. Tulpini subțire, în formă de inimă frunze de culoare verde bogat, frunze înalte.

Planta este un tip de viță de vie și are nevoie de sprijin obligatoriu. Flori mici, luminoase luminoase soare. Fructe de formă cilindrică corectă în dimensiuni nu depășesc 6 cm.

Coaja este roșu moale, cu dungi abia vizibile de culoare violet închis. Coaja este acoperită cu o pene care dispare pe măsură ce se maturizează..

Pielea unui castravete roșu este acoperită cu un puf, care dispare în momentul în care se coace.

Fructe necoapte de culoare verde, greu. Ripe legume moi au o aromă incredibil de delicată.care seamănă vag cu kiwi și ananas. Ribulele proaspete conțin cantități mari de zaharuri și amidon.

Cultura are nevoie de polenizare. În Japonia, insectele locale fac acest lucru. În latitudinile noastre, cultivatorii cu experiență se sfătuiesc să poloneze tufișurile prin atașarea de flori masculine și feminine între ele.

Castravete roșu Tladiant:

Avantajele și dezavantajele soiului

Castraveții roșii au o serie de avantaje:

 1. Gust excelent.
 2. Rezistența la secetă și rezistența la frig.
 3. Grijă îngrijită.
 4. Proprietăți decorative excelente.
 5. Saturație cu vitamine și microelemente.
 6. Versatilitatea în utilizare.

Dezavantajele pot fi atribuite probabil creșterea prea rapidă a culturii pe suprafețe mari.

Proprietăți utile și utilizarea fructelor

Japonezii consideră cultura un adevărat panaceu pentru multe boli.. Fructul conține un depozit întreg de vitamine și minerale și oligoelemente.

Fructele sunt bogate în fier, magneziu și calciu, precum și vitaminele B, precum și vitamina A și vitamina E de frumusețe.

Dragostea japoneză să gătească un decoct nu numai al fructelor, ci și al semințelor lor.. Aplicați acest decoct ca un medicament în astfel de cazuri:

 1. În scopuri preventive dintr-o varietate de boli.
 2. Pentru a întări sistemul imunitar.
 3. În diferite boli ale tractului gastro-intestinal.
 4. Din dureri de cap de etiologie diferită.
 5. Ca diuretic excelent, coleretic și expectorant.

Datorită conținutului ridicat de zaharuri din fructe Este interzis să le consumați pentru persoanele care suferă de diabet.. Există, de asemenea, cazuri de intoleranță individuală la o astfel de legume.

Japonezii consideră cultura un adevărat panaceu pentru multe boli.

Caracteristicile cultivării

Este posibil să crească astfel de exotice metoda de semințe, și puteți puieți.

Plantarea semințelor implică pregătirea găurilor în care semințele sunt plantate la o adâncime de 6 - 8 cm. Acest lucru se face în luna martie.

Cultura creste foarte repede, sistemul de radacina se extinde la 2 metri pe intreaga perioada de crestere.

Această cultură de legume este foarte însorită. Plotul pentru cultivare ar trebui să fie ales într-un loc însorit.

Solul necesită relaxare constantă, ar trebui să aibă capacități bune de respirație.

Este necesar să plantați o plantă în așa fel încât polenizarea să fie posibilă singură, deoarece această albină nu ne place albinele noastre.

Puteți propaga tuberculii într-un mod de răsad.. Pentru a face acest lucru, semințele sunt înmuiate în apă fierbinte timp de 2 ore și plantate în solul pregătit.

Randamentul acestor castraveți depinde în întregime de persoana respectivă, deoarece trebuie să se poleniza pe cont propriu.

Este necesar să plantați o plantă, astfel încât să puteți poleniza tuciurile.

Caracteristici de îngrijire

Castraveții roșii sunt foarte nepretențioși în îngrijire. Ei au nevoie de udare în timp util, dar nu o faceți în fiecare zi pentru a evita putrezirea sistemului radicular.

Se hidratează suficient de 2-3 ori pe săptămână. Fă-o în seara orelor separate de apă la temperatura camerei. Solul trebuie să fie slăbit în mod regulat și curățat de buruieni.

Fertilizarea este necesară pentru a efectua îngrășăminte minerale. Pentru această soluție perfectă de nitrați în proporție de 30 grame la 10 litri de apă. În timpul perioadei de înflorire, puteți alimenta cultura cu superfosfat la o viteză de 25 grame pe 10 litri de apă.

Cultura este rezistentă la frig și rezistență la secetă. În ierni moderat înghețate nu este nevoie de adăpost suplimentar. În cazul în care înghețurile din timpul iernii sunt feroce și de lungă durată, cel mai bine este să păstrați cultura în sere.

În toamnă trebuie să aveți grijă de plante, pregătindu-l pentru iarnă. Pentru aceasta trebuie să îndepărtați mugurile inferioare. În caz contrar, planta se va răspândi pe întreg site-ul.

Cultura este rezistentă la frig și rezistentă la secetă, iar iarna trebuie să fie îndepărtată

Boli și dăunători

Tladiada îndoielnic sub rezerva acelorași boli ca și castraveții obișnuiți. Pentru a combate bolile și dăunătorii au nevoie de aceleași instrumente care sunt folosite pentru castraveți.

Le puteți cumpăra în fiecare magazin specializat și aplicați conform instrucțiunilor.

Utilizarea fructelor în gătit

Orezul legumelor are un conținut ridicat de zaharuri, ceea ce permite le aplică nu numai proaspete, ci și prelucrate ca dulceturi și conserve.

Marinate castraveți roșii, de asemenea, au un gust excelent.

În gătit, acestea sunt folosite nu numai proaspete, ci și prelucrate ca gemuri și conserve.

Tadiada dubios vă va oferi celor dragi cu delicatețe excelente și medicamente valoroase fără prea mult efort în îngrijire, este important să respectați recomandările de mai sus.

Și ea, de asemenea va fi o decorare excelenta a casei sau a terenului.

Vizionați videoclipul: Cum sa iti creasca parul mai repede!!! 6,5 cm intr-o luna si 3 saptamani Experimentat de mine (Noiembrie 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send