Despre fermă

Descrierea și caracteristicile varietății de castraveți crocantă pariziană

Pin
Send
Share
Send
Send


Castravete de castravete fascinate numai de numele său. La urma urmei, castraveți mici și îngrijiți ca toți. Această specie, în ciuda datelor relativ recente de apariție, deține cu încredere poziția de lider pe piața agricolă. Fructele au câștigat o astfel de popularitate datorită randamentului excelent și gustului excelent al legumelor.

Descrierea și caracteristicile castraveților castraveți din Paris

Caracteristica principală a soiului este mici dimensiuni de fructe care variază de la 10 la 12 cm. Bush în sine este de dimensiuni medii, culoare verde delicat. Conform descrierii, fructele sunt crocante și dulci cu o aromă pronunțată.

Planta are nevoie de polenizare. Acest soi este cultivat cel mai bine în zonele deschise ale solului unde albinele nu au acces limitat la acestea.

Creșterea în sere este, de asemenea, destul de acceptabilă., numai în acest scop este necesar fie să se mențină sera deschisă (astfel încât albinele să poată intra în interior), fie să se poleniza plantele în mod artificial.

Varietal rezistent la secetă. Crescătorii au poziționat Gherkin-ul Paris ca fiind foarte rezistent la diferite boli, în special ca: cladosporia, virusul mozaic.

Pentru a începe recoltarea începe 40-45 de zile după plantarea semințelor. Fructele acestui soi nu conțin amărăciune.

Cu o îngrijire adecvată și în timp util, 4-5 kg ​​de fructe suculente și crocante sunt colectate de la un metru pătrat, iar greutatea lor ajunge la 80 până la 90 de grame.

Acest soi este inclus în registrul de stat al Federației Ruse. Și, deși producătorii acestui soi indică acceptabilitatea cultivării culturilor în regiunile centrale ale țării noastre, revizuirile grădinarilor și grădinarilor indică posibilitatea creșterii acestui soi în regiunile climatice mai severe.

Principala caracteristică a soiului este mărimea fructului, care variază de la 10 la 12 cm

Avantajele și dezavantajele soiului

Gherkin de la Paris are o serie de avantaje, cum ar fi:

  • randament ridicat;
  • gust excelent al fructelor;
  • rezistență la diferite boli;
  • rezistența la secetă și nemulțumirea în îngrijire;
  • posibilitatea de cultivare, atât în ​​sol deschis, cât și în seră;
  • universalitatea utilizării. Legumele sunt dulci, suculente și aromate, potrivite atât pentru consumul proaspăt, cât și pentru conserve;
  • acuratețea și identitatea fructelor le conferă o prezentare excelentă;
  • durată mare de depozitare și capacitate excelentă de transportat.
Avantajele soiului: randament ridicat și lipsă de amărăciune, rezistență la secetă și simplitate în îngrijire

Caracteristici de plantare și cultivare în sol deschis

Cerințele solului

Aceste castraveți pot fi cultivate în sol din metoda semințelor și răsadului. Dar ambele metode necesită sol fertil, cu capacități bune de respirație și permeabilitate.

Pentru a face acest lucru, zonele cu plante trebuie să fie în mod regulat slăbit și udat.

Tomatele, cartofii și leguminoasele sunt predecesorii excelenți ai castraveților.

Pentru a vă asigura pe dumneavoastră și pe cei dragi cu o recoltă excelentă, trebuie să aveți grijă de site-ul din toamnă.

Pentru a face acest lucru, solul pe care se planifică plantarea castraveților se curăță bine în toamnă, apoi se aplică îngrășământ (humus, mullein sau gunoi de grajd) și numai pentru sapa asta.

Solul are nevoie de fertilitate, de apă și de respirabil

Plantarea semințelor de castravete

Cel mai bine este să cumpărați semințe deja pregătite.. Ei au fost deja tratați cu dezinfectanți și promotori de creștere. Aceste semințe dau germinare aproape 100%.

Dacă aveți semințele obișnuiteatunci este necesar să le dezinfectăm, păstrând permanganatul de potasiu în soluție. Pentru a accelera germinația, puteți, de asemenea, să germenați singuri semințele.

Este important să vă amintiți! În teren deschis, semințele sunt plantate numai după eliminarea posibilității de îngheț de noapte.

În sere, semințele pot fi plantate în condiții de siguranță la începutul lunii mai. În sol deschis - la mijlocul sau la sfârșitul lunii mai (în funcție de condițiile climatice și de vreme).

Cultivarea răsadurilor de legume va accelera recolta cu două săptămâni. Pentru a obține semințe semințele sunt plantate în cupe de plastic, sau turba specială.

În lăstarii deschisi transferați când au apărut trei sau patru dintre aceste frunze.

Dacă, totuși, este de preferat să plantați o recoltă de semințe, atunci faceți-o în solul despicat pregătit la o adâncime de 2 cm.

Până la 6 găuri pot fi plasate pe un metru pătrat.. 3-4 semințe sunt plantate în fiecare godeu, în cazul în care toate semințele sunt germinare, acestea ar trebui să fie atent diluate.

În sere semințele sunt plantate la începutul lunii mai, în sol deschis - la mijlocul sau la sfârșitul lunii mai

îngrijire

Castraveți francezi foarte iubitoare de căldură și iubitoare de umiditate și exigentă de curățenie. Paturile trebuie curățate în mod regulat de buruieni, slăbite.

hrănire

Pentru a crește randamentul, îl puteți alimenta în procesul de creștere a plantelor. În aceste scopuri, minunat suspensie potrivită sau soluție de uree. Dar acest lucru se poate face nu mai mult de o dată la două săptămâni.

adăpare

Udarea trebuie să fie regulată și în timp util.. Ea are loc seara cu apa separata la temperatura camerei.

Apa stagnantă nu ar trebui să fie permisă, este plină de putrezire a sistemului radicular. Dar uscarea excesivă a solului este, de asemenea, plină de consecințe negative: frunzele și tulpinile se pot usca pur și simplu.

Unii grădinari cu experiență arată o greșeală obișnuită în cultivarea unei culturi: udarea necorespunzătoare.

Ei spun asta apa planta trebuie să fie exclusiv sub rădăcină, astfel încât apa să nu cadă pe frunze. Dar există și cei care recomandă un sistem de irigare prin picurare.

Apă seara cu apă distilată la temperatura camerei.

boală

Această varietate variată se poziționează ca fiind superstabilă la diferite boli.

Dar dacă planta este încă afectată de boli cum ar fi: antracnoză, putregai albe sau gri, mucegai praf, bacterioză, este necesar să le tratați cu substanțe chimice speciale care se găsesc în fiecare magazin de specialitate.

recoltat

Recoltarea se face ca fructe.. Acest lucru trebuie făcut foarte atent, pentru a nu deteriora tufișul.

Castraveți de castraveți de Paris, în funcție de caracteristicile, foarte nerăbdător și ușor de întreținut.

Prin aderarea la recomandările de mai sus, puteți oferi cu ușurință dvs. și celor dragi o recoltă excelentă de fructe suculente și clare, aromate.

Vizionați videoclipul: Descrierea TRASATURILOR FACIALE in CITIREA CHIPULUI - demonstratii si interpretari cu Suada Agachi (Noiembrie 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send