Despre fermă

Descrierea și caracteristicile soiurilor timpurii ale suitei crimson pepene verde

Având propria mea complot, vreau să încerc să plantez toate culturile posibile pentru climatul meu. Excepția nu a fost pepperul Crimson Suite, care este descris mai jos. dar să-l crească la dimensiunea dorită și gustul dorit, trebuie să știți regulile de plantare și condițiile de îngrijire pentru plantații.

Descrierea și caracteristicile varietății de pepene verde Crimson Sweet

Varietatea de pepeni verzi Crimson Suite este un tip comun de boabe de zahăr. Maturarea sa datează din momentul aterizării în sol fiind fixate la 70-80 de zile. Acești indicatori indică maturitatea timpurie.

Varietatea de pepene verde Crimson Sweet oferă recolte timpurii

Cultura planta în luna mai, și începe să colecteze fructe coapte la sfârșitul lunii august - începutul lunii septembrie. Randamentul soiului este destul de bun. Fructe, chiar și în climă foarte uscată.

Aspectul boabelor este alungit, dar în cele mai multe cazuri crește la o dimensiune rotunjită. Coaja de pepene verde este netedă, plictisitoare, verde închis, cu dungi de ton de var. În cazul în care pepene verde a crescut în condiții favorabile, atunci greutatea sa poate varia de la 5 kg la 12 kg.

Carnea interioară este densă. La maturare ia o culoare rosie bogata. În structura fructelor de pădure nu există practic niște veneți transversali. Tăierea unui pepene de copt coaptă, aromei sale și a părților de spargere vorbesc de la sine - gustul este excelent, miere.

Pepeneaua de pepene are o rezistenta ridicata la diferite boli, deci este foarte valoroasa pentru plantarea pentru vanzare. Transportul se desfășoară bine. Stocat pentru o perioadă lungă de timp.

Istoria reproducerii și regiunea de creștere

Această varietate de pepeni verzi a fost crescută în Franța, prin reproducere. În prezent, aterizarea sa implică în multe țări ale lumii.

Pepene verde Crimson Dulce cresc în orice loc, dar preferă un loc însorit și bine ventilat.

Acest tip poate crește pe orice teritoriu. Dacă terenul are un climat rece, atunci este recomandat să plantați răsaduri în condiții de seră sau sub un adăpost special. În caz contrar, nu puteți aștepta rezultatul dorit în intervalul de timp estimat.

Regiunile de sud sunt mai potrivite pentru plantarea pe teren deschis. În astfel de condiții, puteți face fără plantare pe material săditor, și să plantați imediat semințele în sol pregătit în avans.

Avantajele și dezavantajele soiului

Evidențiați aspectele pozitive ale Watermelon Crimsot Suite nu este dificil. Pentru o lungă perioadă de plantare și cultivare a acestui soi în funcție de recenzii, se evidențiază următoarele avantaje ale fructului:

 1. Rezistență la intemperii - creste bine si se dezvolta in absenta udarii constante;
 2. Transportabilitate bună - pot fi transportate pe distanțe lungi, în timp ce nici conținutul interior, nici coaja exterioară nu pot fi modificate;
 3. Date strălucitoare externe, gust - conținutul ridicat de zahăr din pulpă distinge în mod favorabil varietatea între mulți membri ai familiei similare;
 4. Randament ridicat - aproximativ 10 mii de arbuști de fructe sunt plantate pe 1 ha de pământ, fiecare dintre acestea aduc cel puțin 3-4 fructe mari;
 5. Nu sunt susceptibile la tot felul de boli.
Grad Crimson Dulce rezistente la boala, comune tuturor dovleacului, Antaknozu, tolerant la Fusarium
În același timp, să nu faceți fără deficiențele soiului. Mai întâi de toate, se observă apetisarea gustului. Acest parametru apare când crește frecvența de udare.

Este posibil să existe un astfel de dezavantaj, deoarece fructele sunt foarte mici, dar frunzișul este înrădăcinat. Astfel de mărimi de fructe de pădure și plăci de frunze sunt direct dependente de îngrășămintele organice. Fecundarea excesivă a azotului are un efect negativ asupra dezvoltării fructelor., dar activează creșterea plantelor verzi.

Regulile de aterizare

Culturile de pepene verde din această clasă sunt posibile utilizând două metode: semințe în sol deschis și răsaduri de însămânțare.

Atunci când seamănă semințele pe semințe pot fi întărite, ajustându-le în condiții de temperatură diferite. În același timp, atunci când sunt cultivate în acest fel, maturarea fructului începe mai repede timp de 1-2 săptămâni decât atunci când este plantată în sol deschis.

Semănarea pe răsaduri

Se recomandă să plantați semințe pentru răsaduri la sfârșitul lunii aprilie - începutul lunii mai.. Solul necesită friabil, aerisit, bine permeabil la umezeală. Adâncimea semințelor de cameră nu trebuie să depășească 1 cm.

Semințe germinate de pepene verde Crimson Dulce pentru plantarea răsadurilor

Pentru germinarea rapidă a primelor lăstari ar trebui să se facă condiții de seră. Temperatura trebuie menținută la + 25 ... + 300S. Dacă nu există suficientă căldură, primele lăstari pentru o perioadă lungă de timp nu vor germina.

Când apar primele lăstari, este necesar să se reducă treptat regimul de temperatură la +10 în decurs de 10 zile.0C. Treptat, tufișul mic ar trebui să fie întărit, aducând vase cu răsaduri la aer curat. În primul rând pentru perioade scurte de timp, apoi pentru până la 5 ore.

Răsaduri de pepene verde în recipiente

Plantați în răsaduri în sol deschis necesită 4 săptămâni după germinare. Este necesar ca pământul să se încălzească cu 15 grade, altfel sistemul rădăcinilor poate muri.

În teren deschis

Plantați în sol deschis este mult mai ușor. Câmpurile sunt semănate în conformitate cu schema de la 2.1 la 2.1 m pe 1 hectar de teren este plasat până la 10.000 de semințe. În condiții bune de creștere, din această zonă pot fi colectate până la 70 de tone de produs finit.

Condiții de creștere

Pentru ca pepeni verzi să crească suculent și parfumat, trebuie să urmați câteva reguli:

 1. Irigarea este necesară doar în timpul înfloririi și formării fructelor.. În timpul maturării, umiditatea nutrienților nu trebuie să curgă spre rădăcinile plantei. Rata de udare în timpul ovarului fructului activ - 3 găleți la 1 m2. Astfel de volume sunt optime pentru o creștere bună și dezvoltarea viitoarelor fructe de padure coapte. Frecvența irigării trebuie să fie de 2 ori în 7 zile;
De îndată ce începe formarea fătului, fertilizarea este oprită, deoarece nitrații și alte substanțe chimice se pot acumula în pepenele verzi.
 1. Îmbrăcămintea superioară trebuie făcută de 2 ori în timpul perioadei de dezvoltare și creștere a fructelor. - 14 zile după plantarea răsadurilor în sol deschis și la momentul formării ovarelor.
Pentru primul dressing, pregătiți gunoi de grajd sau gunoaie de pui înmuiată. Se recomandă adăugarea de clorură de potasiu și superfosfat la consistență. În aplicarea secundară a îngrășămintelor trebuie să intre îngrășăminte minerale.

Metode de reproducere

Pepenii verzi se propaga direct de seminte.. Alte metode, cum ar fi tăierea, nu aduc rezultate.

Soiuri de semințe de pepene verde Crimson Sweet

Singura posibilă metodă de a crește pepeni verzi din soiul Crimson Sweet, păstrând în același timp calitățile materne și datele privind gustul inițial, plantează semințe pe răsaduri sau pe pământ.

Particularitățile acestui soi

Sort Crimson Suite diferă de masa altor tipuri de pepeni prin următoarele caracteristici:

 • Diferă în cantitatea mărită zaharuri din pasta;
 • La plantare în condiții de sere pentru răsaduridurata îmbătrânirii este redusă cu 10-15 zile;
 • Pepene verde bine maturat in conditii favorabile. variază de la 8-9 până la 12 kg;
 • Nu este sensibil cele mai frecvente boli;
 • Aparține genului dovleac.
Watermelon Crimson Sweet are o carne delicioasă, gustoasă și bogată și un gust dulce

Astfel, boabele acestui soi se pot bucura de un gust luminos și tonul bogat de pastă coaptă. În plus, pepene verde se coace într-un timp scurt la doar 80 de zile după plantarea în sol deschis. Cel mai important, în majoritatea cazurilor, un soi nu se teme de insecte dăunătoare și de diverse boli.

Boli și dăunători

În cele mai multe cazuri, dacă fermierul controlează creșterea și dezvoltarea pepeniilor și tărtăcuțelor, apariția bolilor și invazia insectelor dăunătoare nu este îngrozitor pentru grădinar.

Cel mai adesea strica ciorile de cultură. Pe teritoriul terenului sau în grădină ar trebui să fie instalat sperietoare pentru a intimida tot felul de păsări.

Există boli care afectează fructele pepenilor verzi:

 1. Pălăria albă - aspectul său este facilitat de umiditate crescută și schimbări frecvente în condițiile meteorologice. Există o oprire a creșterii și dezvoltării nu numai a fructelor, ci a întregii plante în ansamblu. Lupta împotriva bolii se realizează prin pulverizarea sulfatului de cupru;
 2. Black rot - O boală fungică care infectează prin insecte. Zonele afectate sunt îndepărtate, solul este împrăștiat și pulverizat cu cupru de clor;
 3. Roua rosie - planta este afectată de inflorescența albă. Desființă complet și arde. Procesează caratanomul terestru;
 4. antracnoza - Pe frunzele și fructele apar pete maronii. Este necesar să buruiți solul și să udați planta cu esență Bordeaux și soluție de cuproza;
 5. Rădăcină de rădăcini - sunt întotdeauna prezente la umiditate ridicată și la temperaturi scăzute. Planta este complet îndepărtată.

Pentru a nu produce măsuri radicale pentru a elimina o parte a culturii, trebuie să vă monitorizați propriile plantații. La primele semne de stare de rău, trebuie să utilizați imediat insecticidele. Dacă toate condițiile de creștere sunt îndeplinite, atunci cel mai adesea nu există boli.

Astfel, pepene verde Crimson Suite este un parfumat, suculent reprezentant al familiei sale. Are un mare număr de avantaje, dar are dezavantaje minore.

Înainte de plantare semințele ar trebui să știe cum să crească răsaduri. Principalul lucru în timpul plantării - udarea periodică și îngrășămintele în timp util. Cunoscând regulile simple pentru cultivarea unei astfel de varietăți, puteți crește o recoltă bună de fructe de padure delicioase în curtea voastră.

Vizionați videoclipul: Descrierea TRASATURILOR FACIALE in CITIREA CHIPULUI - demonstratii si interpretari cu Suada Agachi (Ianuarie 2020).

Загрузка...