Categorie Despre fermă

11 tipuri de nuci cu nume și descrieri
Despre fermă

11 tipuri de nuci cu nume și descrieri

Nucul este unul dintre produsele cele mai sănătoase de pe masa noastră. Menționarea diferitelor sale forme se găsește în legende și epice, manuscrise antice. Chiar și popoarele antice au remarcat că acest produs satisface perfect senzația de foame. În plus, fiecare fruct este închis într-o cochilie, ceea ce îi permite să persiste pentru o lungă perioadă de timp și să nu se deterioreze.

Citeşte Mai Mult
Despre fermă

Cum să uscați busuiocul pentru iarnă în uscător și alte dispozitive

Busuiocul uscat este un condiment uimitor, dând farfuriei un gust delicat și o aromă delicată. Din păcate, verdele nu poate fi stocat în stare proaspătă pentru o lungă perioadă de timp, și deoarece busuiocul este o plantă sezonieră și de un an, acesta este adesea recoltat. Metoda cea mai ușoară și cea mai comună - uscarea! Care sunt modalitățile de uscare, care sunt avantajele și dezavantajele acestora?
Citeşte Mai Mult
Despre fermă

Cum să gătești banane uscate la domiciliu

În căutarea dulciurilor sănătoase, puteți acorda atenție fructelor uscate și fructelor confiate. Astfel de produse sunt evaluate pentru o cantitate mare de vitamine și oligoelemente. Conținutul lor caloric este mult mai mic decât cel al dulciurilor. Una din bancurile banale - banane uscate. Acestea pot fi folosite ca o farfurie separată sau amestecate cu diverse aditivi.
Citeşte Mai Mult
Despre fermă

Cum să uscați ardeiul fierbinte acasă

Legumele uscate și fructele de omenire au început să se utilizeze mult timp. Într-un moment în care nu exista aparate de uz casnic, a fost unul dintre puținele modalități de păstrare a recoltei. Până în prezent, uscarea legumelor este considerată nu doar o metodă simplă, ci și economică și financiară. Ardeiul piper amar ușor și simplu, veți vedea acest lucru prin citirea articolului.
Citeşte Mai Mult
Despre fermă

Cum să se usuce și să se usuce ciupercile de stridii la cel mai mic cost

Ciuperci de ciuperci - ciuperci care conțin puțină umiditate. Prin urmare, procesul de uscare nu implică dificultăți speciale. Puteți folosi chiar și uneltele la îndemână. Dacă acestea sunt uscate pentru iarnă, rezultatul va fi ciupercile păstrate pentru o perioadă lungă de timp. Au un gust rafinat și o aromă plăcută, care vă va permite să preparați o grămadă de mâncăruri delicioase.
Citeşte Mai Mult
Despre fermă

4 rețete de pregătire pentru iarnă de lămâi uscate

Lămâia uscată este unul dintre cele mai utile fructe, bogat în vitamine și microelemente. Gama de utilizare a fructelor uscate este destul de largă. Frunzele frumoase de citrice pot fi un decor excelent pentru orice cameră. Coaja de lămâie se folosește la gătit și ca aromă pentru băuturi. Acesta este un instrument indispensabil în lupta împotriva răcelii, urolitiazei și a problemelor cu sistemul circulator.
Citeşte Mai Mult
Despre fermă

Cum să facem roșii uscate acasă

Roșiile uscate sunt un produs destul de bine cunoscut. Primii care au mâncat-o au început italienii. Printre alte națiuni, el a câștigat popularitate destul de recent, dar gurmanii adevărați au reușit deja să-l aprecieze. Uscarea este una dintre cele mai sigure metode de a păstra aroma naturală și gustul proaspăt de roșii de casă, iar mâncărurile care au un minunat "condiment" sunt adăugate încep să se joace cu culori noi.
Citeşte Mai Mult
Despre fermă

6 modalități simple de a prăji prune acasă

Natura a înzestrat oamenii cu resurse bogate. Toate produsele naturale, printre care și un prun uscat, care posedă o cantitate de vitamine valoroase, minerale și substanțe vitale pentru organism, care pot spori sănătatea umană. De asemenea, fructele uscate sunt folosite în mod activ în industria culinară, nutriție, cosmetologie.
Citeşte Mai Mult
Despre fermă

Instrucțiuni detaliate despre cum să colectați și să uscați în mod adecvat chaga acasă

Chaga uscată ajută la tratarea cancerului, diabetului, afecțiunilor stomacale, infecțiilor, psoriazisului și a zeci de alte boli. Ciuperca intareste sistemul imunitar, creste vigilenta mentala si tonul corpului. Este necesar să se colecteze în mod corespunzător și să se usuce acasă. Ar trebui să fie de cel puțin 80 de ruble la 100 g, fără această garanție de prospețime și calitate.
Citeşte Mai Mult
Despre fermă

Specificul bananelor de uscare la domiciliu

Banana uscată - depozit de vitamine. Datorită unui tratament termic adecvat, acestea pot fi păstrate în întregime. La uscare, excesul de umiditate este eliminat din fruct, ceea ce ajută la prelungirea semnificativă a duratei de conservare. Banana conține o cantitate mare de potasiu, care este necesară pentru normalizarea și prevenirea dezvoltării bolilor sistemului cardiovascular.
Citeşte Mai Mult
Despre fermă

Cum să usuce berbecul acasă

Ram este un pește din familia crapului, care este foarte popular în sudul Rusiei și în Ucraina. Înapoi în zilele vechii Rusii, rosa uscată și uscată era o gustare gustoasă și accesibilă pentru bere. Acum, este acceptat să numesc taranka toți peștii mici (vobla, roach), care pot fi uscați. Articolul va discuta cum să usuce berbecul la domiciliu.
Citeşte Mai Mult
Despre fermă

6 moduri simple de a le usca acasă

Uscarea este considerată cea mai bună metodă de recoltare a ciupercilor. Ciupercile uscate nu pierd gustul. Sunt parfumate. Bucatele de la ele sunt mai benefice pentru oameni decât cele recoltate într-un alt mod: decapare, conservare sau sărare. Trebuie să știți cum să uscați ciupercile acasă și să păstrați proprietățile benefice ale produsului proteic valoroasă.
Citeşte Mai Mult
Despre fermă

5 moduri de a găti ananas uscat

Ananasul uscat este un aditiv unic pentru diferite feluri de mâncare. Cei care îl iubesc pot adăuga atât la carne, cât și la produse de patiserie și înghețată. Obțineți atât plăcerea gastronomică, cât și beneficiile utilizării fructelor uscate. Potasiul, zincul, magneziul, fierul și alte substanțe utile sunt componente ale acestui produs.
Citeşte Mai Mult
Despre fermă

Cum să gătești dovlecei uscați într-un uscător electric și alte dispozitive

În plus față de cele două modalități principale de conservare a legumelor - conservarea și înghețarea, există și un alt tip de depozitare a alimentelor foarte popular și economic. Aceasta este o tradiție îndelungată de uscare a produselor comestibile, iar dovlecelul uscat nu face excepție. În acest fel, strămoșii noștri au recoltat, de obicei, provizii pentru iarnă.
Citeşte Mai Mult
Despre fermă

Moduri simple de a gati varza uscata pentru iarna acasa

Gospodinele moderne caută în mod constant modalități de a economisi substanțe nutritive în legume. Varza este literalmente indispensabilă în dieta noastră. Hrănește organismul cu vitamina C, precum și cele mai importante minerale. În condițiile unui apartament, depozitarea legumelor este destul de problematică. Nu ai timp să arăți ca frunzele sau mugurii infectează putregaiul insidios.
Citeşte Mai Mult
Despre fermă

4 moduri de a găti sfecla uscată

Sfeclă roșie este o legumă, sănătoasă și chiar vindecătoare. Sucul de sfeclă nu distruge vitaminele, mineralele și oligoelementele conținute în acesta. Pentru a stoca rădăcină uscată nu necesită mult spațiu, condiții speciale. Nu numai supa de borscht sau sfeclă poate fi făcută din sfecla uscată. Este folosit pentru a face dulciuri, sucuri, salate, adăugat la ceai și uscat pentru iarnă.
Citeşte Mai Mult
Despre fermă

Cum să pregătim cartofii uscați pentru iarnă

Este greu să ne imaginăm o masă de sărbătoare fără cartofi, pe care ne-a prezentat-o ​​America de Sud. Până acum, pe teritoriul său există tuberculi sălbatici. Triburile locale au colectat-o, au curățat-o, au fiert-o cu apă fierbinte și au uscat-o la soare. Umiditatea rădăcinii uscate păstrează în totalitate proprietățile nutritive, protejate împotriva mucegaiului și putregaiului.
Citeşte Mai Mult
Despre fermă

Cum să gătești sparanghel uscat la domiciliu

De obicei, gospodinele cultivate integral sau cumpărate de legume sunt supuse diferitelor metode de conservare, de obicei cu oțet și sare. Nu este întotdeauna benefic pentru organism. Metoda de uscare a produselor naturale permite nu numai evitarea utilizării conservanților și a tratamentului termic ridicat, dar și păstrarea cât mai mult posibil a substanțelor utile.
Citeşte Mai Mult
Загрузка...